Kaimiņa "dāvana" - cigarešu dūmi!

Varbūt kādam ir ideja kā tikt galā ar apakšējā kaimiņa regulāro dāvanu - cigarešu dūmu smaku caur ventilāciju tualetē/vannasistabā! Sveces der, kamēr deg, bet nevar taču visu laiku kurināt! Varbūt ir kāda viela, kas uzsūc!

av2      jaa, ir lietas, ko nekad nesapratiissu. Kaa var LAPRAATIIGI sevi indeet ar cigaressu duumiem:(( Tas par to kaiminnu, Tavu.
KO dariit? Neko - taa ir daudzdziivoklu maaja. Kaiminus neizveelies Tu, diemzzeel ! Ja tas viss noriebies jau paaraak, meklee citu dziivokli, vai domaa , kaa tikt pie savas maajas.

riks    1 pareizi būtu, ka tai trubai pie izejas būtu velkošs ventilātōrs. vari pielikt savus pie lūkām, bet sanāks, ka nāburga dūmus ventilācijas truba nešņauks iekšā.

auane      to ventilācijas cauruli arī vajag pārbaudīt,jo bieži pilna ar putekļiem un visādām citām daļiņām,ko ievelk labs ventilators,elementārs veids pārbaudei-aizdedzināts sērkociņš pie ventilācijas,ja liesma nekustas ventilācija vispār nestrādā,ja uz lūkas pusi -srādā,bet arī ar putekļusūcēju der paskatīties-izvilkt tos krājumus ,no ventilācijas,jo var jau būt ,ka ventilācija nestrādā ,jo elementāri aizsēŗējusi

_sim_      labaak cigare6u duumi nekaa karvadola smaka:)) 2012-01-20

goralo      Nosaut kaiminu 2012-02-19

piparins15      varetu ielikt trubu kas vērsta nedaudz uz augšu -lai smaka paskrien garām. 2012-05-24

bitite27      Samitrini kādu auduma gabalu,kaut vai dvieli,etiķūdenī un uzkar uz tās vietas ,kur nāk dūmi-istabā palīdz,ja kar uz palodzes ,vēdinot piepīpētu istabu. 2012-06-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu