dzīvot Čaka ielā- + un -

Mīļie ohoieši, apskaidrojiet, lūdzu, man, lauku skuķim, vai galvaspilsētā Čaka iela (Ziedoņdārza rajons, konkrēti- Čaka, Tallinas krusts, ir bezmazvai Maskačkai pielīdzināma vieta? Atradu īrēt dzīvokli, 2 istabas (48m2) pilnas ērtības, elektrība un kanalizācija kārtībā, augstie griesti, kāpņutelpa slēdzama un tīra, kaut arī bez remonta. Naudiņas saprātīgas- 60 lati par īri + komunālie vasarā apm. 20, ziemā 60 (namīpašniece rādīja pagājušā gada kvītis). Sapriecājos, pastāstīju draugiem, a šie panikā, viens caur otru: nē nē, tur pilns ar bomžiem, pilns ar narkomāniem, bezmaz skries un ķers pie rīkles, tiklīdz iziešu uz ielas. A man šķita, normāla vieta, laba satiksme, Ziedoņdrārzs un skola blakus.Un kur tad IR labāk? Purčikā, vai Iļģuciemā, kur studu uz darbu jābrauc? Vai kāds man nevarētu paskaidrot, vai tiešām ir tik traki?

selavi_5 (2011-09-04 21:10)      Paši neko nezin, klausās vecmāmiņu jaunības dienu stāstus un baida tautu! Pa naktīm visur nav droši!

esaenita (2011-09-04 21:22)      dzīvoju čaka/bruņinieku stūrī. eju pie draudzenes caur ziedonīti. tak normāls rajons :))

kokote (2011-09-04 21:41)      Vietiņai nekādas vainas..i sabiedriskais transports visvisāds apkārt,i no Vecrīgasklubiņiem 30 min.laikā ar kājām var atstaigāt,i pa Ziedoņdārzu var paskraidīt vai kādas citas aktivitātes :)

JoBlack (2011-09-04 22:06)      Pirmkaart jau, ja izdodaas atrast 2-ist dziivokli par taadu cenu tur nav ko domaat par ,bomziem utt.. Citiem vaardiem sakot nedomaaju , ka mekleejot dzivokli par 60ls buutu jaabuut baigi izveeliigai(es pat nezinu kur vispaar var atrast par taadu $) ... Bet par lietu runaajot - nodziivoju tur 10.gadus (tieshi talinas un caka) , nav tur nekaadu bomzhu utt.. ( ne vairaak ne mazaak kaa citur - iisteniibaa es pat teiktu ka mazaak) ,takaa vari iet tur droshi..
Ziedondaarza otra puse - artileerijas, iela (vairaak uz avotu ielas pusi ) tur pat arii lienes iela un kraasotaaju iela - vot tas tocna ir "labs rajons" :D

Lucy (2011-09-05 08:38)      Dzīvo savos paķos..tā viņš ir visas pāķes izķēr,ja ir tīri lietojamas,tad verdzībā uz EMIRĀTIEM:)):)))ja tā sibe,tad palieto tepat un izmet:)

dulla_pauline (2011-09-05 10:52)      Brālis uz tā stūra nodzīvoja 5 gadus. Tikai vienu reizi sabiedriskajā pieturā redzēju aizdomīga izskata tipu, no kura bail palika. Ne tumšos vakaros ne naktīs neviens neuzmācās, katrs pats par sevi. Arī slavenās prostitūtas par šiem gadiem tur nenācās redzēt. Pilnīgs abloms.
p.s. Jaunībā man vecmamma teica, ka sekss ir slikts, bet es kārtējo reizi pārliecinājos, ka man baigi patīk sliktās lietas.:D

tiritomba_a (2011-09-05 11:43)      muļķis pat savā dzīvoklī atrausies "pa tauri". esmu staigājusi pa ne pārāk labvēlīgiem rajoniem, vakarā, un nekas nav atgadījies. un ceru arī turpmāk uz Providences labvēlību.

Marthza (2012-02-02 20:57)      Es nezinu kur tādas pieredzes, gadiem dzīvoju Avotu ielā, normāls rajons, neviens virsū neskrēja, lai jau tie bomži guļ, viņi taču nodzērušies un viens otru pa šmigu klapē, tevi nemaz noķert nevarēs... un arī Tallinas iela pa naktīm staigāta (ne jau "labais" gals, bet uz Avotu ielas pusi) i nekas. Stratēģiski- Rīgas centrs, un par tādu naudu, muļķīgi būtu klausīties šajos "draugos" ar viņu labajiem padomiem... visi transporti blakus, pati teici, skola utt., ķer ciet!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu