Istabas kosmētiskais remonts pašas spēkiem- vai ir vērts?

Gribu izremontēt viesistabu, kas kādu laiku atpakaļ tika nopludināta. Vajag izdarīt kaut ko ar griestiem (viss veiksmīgi nožuvis, bet virsējā kārta nesmuki nolupusi)- domāju noskrāpēt lieko ar smilšpapīru un nokrāsot ar griestu krāsu. Vēl vajag izlīmēt tapetes vai nokrāsot sienas. Gribēju pajautāt vai man vienai nespeciālistei, vadoties pēc instrukcijām (internetā un no paziņām) varētu izdoties kas sakarīgs ar pirmo reizi, vai labāk nebojāt materiālus un uzreiz meklēt meistaru? Vai esiet veikuši remontu pašu spēkiem?

neiet (2011-08-15 23:42)      Cerēsim ka kāds specss par kotletēm vai ko tur vēl pieteiksies pakonsultēt.

Zelta_rokas (2011-08-15 23:46)      Meegini pati! Un tad kad buusi visu sacakareejusi, tad dod zinju! Braukshu labot (ja buus veel kas labojams) :)

Luusila (2011-08-16 00:22)      Čamdi griestus tajā vietā, kur atlupis. Paliek baltas pēdas uz pirkstiem? Var jau būt, ka uzsmērēta kāda emulsija uz nenomazgāta un nenogruntēta krīta. Tad ir liels čakars, kamēr dabū visu ķellējumu nost. Bet jānokasa ir. Tad jānogruntē ar sakarīgu dziļumgrunti.Brūno traipu neitralizācijai vari lietot arī nitrolaku- nožūs ātrāk. Tad jāpāršpahtelē visi negludumi, jānožāvē, jānoslīpē, atkal jānogruntē, un var krāsot ar kādu pieņemamu griestu krāsu. Process ilgs, pretīgs, netīrs. Mož uzreiz sauc talkā Zelta_rokas. ...Un veikalos, jā, tur var dabūt tāāādas konsultācijas, nu t-ā-ā-das...:))) Rets eksemplārs saprot, ko pats tirgo.

lykke (2011-08-16 00:24)      kad tu gribi to savu remontu dabūt gatavu?

av2 (2011-08-16 01:51)      mieriigi.Vissi dara daudzko pirmo reizi :)
Varbuut tikai pasauc kaadu konsultantu paliigaa pirmajai reizei , a?:)

JurisK (2011-08-16 02:29)      Pirmkaart njem veeraa, ka tas tev aiznjems apm. meenesi. Otrkaart - pareizini saakotneeji apreekjinaatos izdevumus vismaz ar 1.5. Ja tomeer gribi dariit pati, pirms saac, pasauc zinoshu konsultantu, atmaksaasies. Visi tie darbi nav sarezhgjiiti, tik jaazin kas , kur, kad un kaa. Pie tam - kaa labaak un leetaak, jo variantu, kaa remonteet, ir daudz.

slieks (2011-08-16 09:23)      Es arī kādreiz visu darīju pati, un pat smuki likās. Bet sagadījās tā, ka lielākai lietai paņēmu meistaru, un tagad mana darbošanās man liekas kā bērna šļupsti. Nāk jauni materiāli un jaunas tehnoloģijas, kam ne-speciālists nemaz nevar izsekot līdz.

CatNap (2011-08-16 10:02)      esmu shad tad dariijusi pati,iipashi vasarniica, bet vienaa briidi piegriezaas - vai man nav laiku kur likt? vai arii 50 ls zheel - tik man maksaaja dzivojamas istabas sakaartosana (bez materialiem) - notiiriija veco, uzliimeeja un nokraasoja tapetes -vienaa dienaa un ne saliidzinaat ar manu izpildiijumu

Palomino (2011-08-16 12:17)      Esmu visu topikā minēto veikusi, bet esmu arī secinājusi, ka griestiem pati vairs klāt neķertos, jo tos man neizdevās smuki "uztaisīt". Varbūt pietrūka ne tikai meistarība, bet arī pacietība...

joens (2011-08-16 16:33)      Kāds tepat pirms pāris dienām, liekas, bija iepostējis universālu formulu - ja gribi darīt pats bez pieredzes, tad iepriekš paredzēto naudas summu pareizināt ar 4, tāpat arī atvēlēto laiku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu