Urbšana flīzē

Tātad-vajag ieborēties flīzē,kopā seši cohumi jāuztaisa,jo tai stangai katrā pusē pa trim...Ar kādu bori jāborē tanī flīzē??? Obligāti pabedīta vajag,parastais kas paredzēts metālam neder?? Nāk.jautājums-skrūve ir sešiniece,uzreiz var maukt ar sešinieku bori,vai labāk no sākuma ar tievāku(ar cik mm, ja tievāku??)..Un ar ko lai tanī flīzē iezīmē vietu,kur jāurbj???Ne jau ar ķernīti:))...Flīzes parastās-nav tur nekādas akmensveidīgās...Paldies!!:)

no_thing (2010-12-15 21:48)      oi, sorry, tas bija pobedīta urbis (4mm sākumā, pēc tam lielāks diametrs). Un bez perforatora. Visgrūtāk izurbt pirmo slāni, pēc tam ļoti viegli varēja ieurbt

riks (2010-12-16 10:42)      uzvarīta ne. ja nav žēl (urbis cietīs!), ar galodainu vai metāla, tak ar daudz tievāku sākumā. pieķer dēlīti ar 2-1/2-īgo līmlentu vai citādi nodrošini, ka urbis vienā vietā. nespied stipri, ar abarotiem nepārspīlē. lai veicas.

kolhoza_partorgs (2010-12-16 17:04)      nu ja tev abas rokas kreisās tad klausi cilveexu, ja tomer viss ok - klausi vešus ar pieredzi šajās lietās...

babyjag (2012-04-12 21:49)      a superlīmi vairs neražo?

itu (2012-04-20 16:55)      jautrie komenti, it sevišķi pabedīts. neesmu sastapis amatnieku vai pārdevēju, kurš varētu paskaidrot šī vārda izcelsmi un nozīmi. flīzē bedrīti iesist- tā var flīzi sašķaidīt. ar flomasteru uzvelk krustu, urbi stingri piespiež, un lēni sāk urbt, viss aiziet. 6-niece skrūve vannas istabā? ko jau skrūvēs, vingrošanas stieni varbūt. visādiem ziepjutraukiem der skrūve 4, dīb 6, var skr4,5, dīb8, sīkumiem skr3, dīb5, reģipsim speciāli dībeļi,atkarībā no situācijas- vai tikai reģ vai ar flīzi. var gadīties siena no kkāda keramzīta, tam atkal savi stiprinājumi. nav jāklausās pasakas, ka urbis jāņem resnāks par dībeli. to izmērus ražotāji jau sen salāgojuši.

Gunuta (2012-07-14 00:25)      Kapec sarezgjit tik vienkarsu lietu?
Aizbrauc uz Depo un pajauta pardevejam vajadziga izmera urbi flizem!
Tas izmaksas dazus latus un savu darbu.
Es ari liku vannasistaba plauktinju, nekas nesaplisa.
Apaksa gan regjipsis, bet anyway, tagad nav jabut specam lai to izdaritu. Var tacu paprasit ari betona urbi. Ar urbi domaju to uzgaliti.

itu (2012-07-15 08:21)      atkal tiek piedāvāta jautrība. depo pārdevēji neizskatās no tiem, kas paši urbi rokā turējuši

Gunuta (2012-07-16 23:33)      Bergju Depo sastaptais pardevejs gan nelikas absoluta nulle. Katra zinja flizes nesaplesu un tas jau manuprat, galvenais :)

uusins (2015-09-18 21:31)      stikla urbji Es nesarežģīju. Uz flīzes uzlīmēju skoču, ar tievo marķieri aizzīmēju. Ja kvalitatīvs marķieris, skoču nemaz nevajag. Labākie ir iepriekš pieminētie stikla urbšanai paredzētie urbji. "Bosch" urbjos esmu vīlies. Priekšroku dodu "Luna". Tam ir krusteniski savietotas griezējplāksnes. Atgādina krusta Ph skrūvgriezni. Smaile ir teicama. Liec klāt urbšanas režīmā un urb. Ja fīzes ir uz betona vai cita ļoti cieta materiāla sienas, tad tikai flīzi. Tālāk ar perforātoru un parasto betona urbi. Reģipsī var ar to pašu stikla urbi. Droši urb ar nepieciešamā diametra urbi.
Lai veicas!

Aigo (2015-10-20 15:44)      Paņem mazāko diametru pabedita urbi, uz maziem apgriezieniem mazliet piespiežot sāc ieurbties, kad ieurbsies līdz flīzes +-vidum, paņem lielāka diametra urbi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu