Vīrietis uz stundu (apmēram)

.... Ja Jums mājās nav vīrieša, vai arī, viņš ir ļoti aizņemts, bet varbūt Jums vienkārši nav vajadzīgā instrumenta un pieredzes, lai pašiem veiktu šo darbu - zvaniet, vai rakstiet mums ....

Meitenes , sievietes ! Kā jūs risināt sadzīves problēmas ? Kaut kā negribas ik pa brīdim traucēt kaimiņus radi ir ievērojamā attālumā. Vai jūs esat izmantojušas kādas firmas vai kāda universāla cilvēka pakalpojumus , par saprātīgām cenām izdarot vajadzīgo darbiņu.? Ir kādas rekomendācijas , ieteikumi ?
Šoreiz interesē koka plaukta samontēšana visas sienas augstumā , materiāli ir , tikai nav instrumenti un izpildītājs (

cilveex  1   Vot, vot... latvju sievietei plauktu pielikt vajadzētu mācet, bet ja tomēr, tad ir jāliek sludeklis, kaut vai te. Būtu Rīgā - 10/15Ls un būtu plaukti pie tās sienas.
Rekomnedācija ir konkrētība.
a)vajag izdarīt to un to
b)maksāju tik un tik(vai pēc vienošānās - piedāvājiet cenu)
c)priecāties par jaunajiem plauktiem

Un vēl man liekas, ka cilvēkam vecim/sieviec nemaz nav jāmāk darīt viss(vīriešdarbi, sieviešdarbi... vienalga), bleķis! Ir vismaz kaut cik labi jāmāk savs, lai katrs dara to ko prot un vismaz jumti neslīdēs nost un jāmaksā savukārt otram par darbu, kuru neprot.

andzipa      1.ja pietiek ar padomu, tad paprasu oHo - es te tikai PA dēļ esmu! Ne jau lai ķertu tos TIKAI virtuālos kadrus, sevišķi kas komentē visu un vienmēr:)
2.paskaties googlē - es redzēju interviju un esmu dzirdējusi atsauksmes,,, laikam arī vai draugos nebija reklāma - tāds bizness bija un ļoti OK.
/p.s - man šķiet, tas bija "kautkas", kas man ļoti palīdzēja ar padomu. Visu cieņu!/
Veiksmīti!:)

Mr_Super      Piekrītu cilveex- ik uz soļa jāsastopas, ka kāds darījis to, ko neprot. Nav jau izdzīvošanas jautājums.

Dzhokonda      Parasti prasu draugiem un bijušajiem, jo tie arī visi man prasa izlīdzēt un tāpēc es arī droši prasu-katram attiecīgi pēc specialitātes un prasmēm...:))

babyjag      man tas pats, kas Bachatai - visu pati varu. sliktakaja gadijuma piezvanu bralim vai tetim parliecinaties, ka esmu pareizi visu izdomajusi..
es piem nenemtu tadu virieti kko pieskruvet vai izdarit, ja nebutu parliecinata par vina lidzsinejo pieredzi. tas pats bralis dazzas lietas neprot un labak,lai nedara - vot mashinu var sataisit, bet majas.. brr..
ja jau emancipejamies par darbu un ienakumiem, tad ari visu parejo tak varam, vajag tikai bisku pakustinat pakalas..
ak jaa - un virieshiem dikti patik, ja esam tadas nevarigas un vini var pusotru dienu dzivot uz musu rekina, jo ir tachu 1x muzhaa pieskruvejusi kadu PLAUKTU, un atgadinas to visu muzhu :D

Krasula      Iztieku kā ir. Kamēr kāds apžēlojas un piedāvā savu palīdzību...

MrXm      1. Kas ir labaaks? cilveeks kas prot - it kaa - visu (preciizaak neprot taa iisti neko), vai cilveeks, kas dara savu darbu labi.

2. Nav svariigi, vai dzjeks vai meitene forshi taisa eest. Tapat nav svariigi, vai dzjeks, vai meitene forshi plauktu pieskruuvee. Svarii ir saprast to, ka NAV taada cilveeka, kas prot visu.

3. Ja kaut ko neproti un nav tik vienkarshi jautajumu atrisinaat, tad labak ir samaksaat specialistam, nevis veel izbesiit visus draugu un pazinjas. Sheit svariigi ir atcereties, ka nekas jau nav par velti... :)


Grozi kaa gribi - ja cilveki stradaa produktiivi, tad katrs dara savu darbu. Ja garlaikojaas, knapinaas un laapaas tad taa arii dziivo...

izoldese2      Reiz apnika lūgties...nopirku vislētāko urbi un pieliku pakaramo.Vispār nedomāju,ka sievietēm būtu jāprot viss:))

nakc      Pati visu protu :))... nu, gandrīz visu :)

selnija_      Ir atrasti reklāmās, avīzēs, paziņas ir ieteikuši, kolēģi ieteikuši. Vienmēr visos laikos esmu varējusi atrast meistarus visādām vajadzībām Tā teikt, ka tik nauda būtu, ko maksāt.

cloudberry      savulaik kā rūdīta vientuļniece biju apaugusi ar noderīgo meistaru telefoniem - santehniķis, elektriķis, celtnieks.. daļu no viņiem man laipni namu pārvalde piespēlēja un tad pamazām pārgāju uz "privātāku" apkalpošanu. fakts, tas maksā naudu.

edding      es reiz ta baigi iegrabos.Atsaucas izbijis cietumnieks,pec tam nezinaju,ka no vina vala tikt,mainija nikus,rakstija,gar maju vazajas.Man pat bail bija un vel tagad neesmu drosa,ka ir aizmirsis.

Tomass_OK      Sitaadu biznesu man ar bus jaatver. Kaa hobijs. Var saakt jau sutit piedavajumus uz manu pasta kasti seit :] !

arvila25      Cenšos pati paveikt.Ja nevaru prasu palīdzību draugiem vai kādam zināmam cilvēkam.

STELLA15      Priekš tam ir profesionāļi, sava darba meistari. Nekad neesmu gribējusi, lai ar mani esošais vīrietis obligāti prastu labot krānus, televizorus, taisītu remontu un ko vēl ne. Tieši tāpat kā vārds sieviete vai sieva nav sinonīms apkopējai, pavārei, veļas mazgātājai utml. Esot kopā, veidojot attiecības otram cilvēkam ir pavisam citas funkcijas, nebūt ne saimnieciskas.

psychobitch      Tu neesi kko pareizi sapratusi...tas nav tas sludinājums...tiek piedāvāts tikai viens Tev neesošais instruments, bet ar to plauktiņus nepieskrūvēt pie sienas...

Lielaiscilveks      Zelta rokas - "Naglu ieskrūvēt!!!" - tā frāze jāpieķeksē. Varbūt izdosies kādu no savējiem izāzēt! :D Ja naglas skrūvē, tad skrūves dzen laikam ar āmuru!! :DDDDD

kautkas      andzipa, tnx :)

JurisK      Nu re, tādas kā Bachata un Parama jauc visu biznesu - tīrā ēnu ekonomika!:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu