Cik maksā reģipša uzlikšana m2, un pēc tam sekojoša flīzēšana?

Man "meistars" paprasiija pasakainu cenu par regjipsha un peec tam sekojoshu fliizeeshanu.Mani materiaali..
Cik videeji maksaa taads darbs?

Palomino (2010-09-22 10:31)      Cenas parasti noskaidro pirms kaut ko dara. Vajadzēja paprasīt tāmi un tad redzētu visas pozīcijas ko darīs, kāda cena par mērvienību un cik sanāk par reālo situāciju. Kolēģe šādi ieraudzīja, ka meistars gatavojas viņas vannas istabā raut nost flīzes, lai gan viņai tur nav nevienas flīzes, ne uz sienām, ne uz grīdas.:) Man meistars pirms istabu remontiem parādīja tāmi bez prasīšanas, lai varu visu darbu sarakstu redzēt un izlemt, vai man viņa piedāvājums der un vai viņš mani sapratis pareizi. Bez tam tā man bija iespēja atteikties no tapešu līmēšanas un citiem darbiem, ko varu izdarīt pati, tādējādi samazinot izmaksas.

sandija9 (2010-09-22 10:57)      Dažreiz meistari neiztur vienas otras dāmas nejauko raksturiņu un indīgās piezīmes un aizlaižas, nenokrāsojuši līdz galam . Un pareizi dara, ka paņem kārtīgu piķi par nervu bojāšanu.

_Martini_ (2010-09-22 11:47)      "Mes jums visu izdarīsim ātri, labi un lēti. Tikai izvēlieties 2 no šīm pozīcijām" :D

voshelis (2011-01-14 23:24)      izcilam meistaram ir savi instrumenti!

kristaps4 (2011-07-19 21:06)      ja gribas labu kvalitāti tad nevar skopoties jus takš paši ar negribat par 10 ls diena stradat. jo mazaka telpa jo darbs ir grūtāk veicams ja jataisa tikai vannas istaba neviens flīzes negriezis istaba ne vienmer visu var piegriezt ar fližu griežamo nakas ari griest ar disku un trijos kvadrotos gaiss ātri aptrukstas.ņemot vērā to ka reti vai var atrast kadu līmeņos uzceltu vannasistabukas celta krievu laikos vismaz pats vēl neesmu saticis. tadai vannasistabai normala cena par reģipsi butu 4ls un par flīzēm vismaz 7ls ja gribat lai darbs ir normāli paveikts.neiesaku ņemt tadu kas par flīzēm prasa 3ls. normālā kvalitātē uz grīdu tadā telpa pa dienu ieliks 3m2 ar visām piegriešanām.9ls diena diez vai labs meistars ies pie jums

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu