Kā atbrīvot mājokli no negatīvās enerģijas?

Kopš pārvācos uz jaunu dzīvokli, dzīvē sākās daudz neveiksmju- pazaudēju darbu, izjuka attiecības utt. Es nekad neesmu bijusi māņticīga, bet vakar satiku vecā īpašnieka brāli, un viņš netīšām izteicās, ka te dzīvojot nevienam nav veicies- kāds nodzēries, kāds izšķīries utt... Es saprotu, ka no malas varētu izklausīties pēc suņa murgiem, bet varbūt ir kāds veids, kā attīrīt mājokli no negatīvās enerģijas- dzīvoklis pats par sevi ļoti labs, prom mukt negribas.

art_deco      Pirmkārt, vajag izmest visu lieko - drēbes, ko nevalkā, kastītes, kur krājas putekļi, kārtīgi izslaucīt pagultes, utml.
Pēc tam katrs veic procedūras pēc saviemn ieskatiem, kam visvairāk tic. Cits kūpina kadiķi, cits mazgā telpas ar sālsūdeni, dedzina kādas noteiktas krāsas sveces, sprauž pīlādžus, zīmē krustus uz durvīm , utml. Tev taču arī gan jau, ka ir aizķēries kāds rituāls, kam tu pati tici.

MedMaasjuks      Kadiķis reāli palīdz!

Zelta_rokas      nezinu nekaa par sveetiem uudenjiem un adataam virs durviim, bet ar kadiki der izkveepinaat. Par ljaunu nebuus, bet pats lielu veeriibu pieveershu fen shui. Un ir labaak.

edora  1   Neko negribu zināt par tām Tavām negatīvajām enerģijām , bet tīra mājā ir patīkami uzturēties , pīlādža zariņš virs durvīm izskatās burvīgi un kadiķa smarža , kad to pakūpina ir tik pasakaini nomierinoša ...

Jautriite37      vienreiz domāju jāpamēģina tā maģija un nokaisīju sāli pār slieksni,nu it kā tad nenākot pāri slieksnim tie,kas ļaunu vēl,un likās,ka vairs nenāk ciemos vairs tā kā iepriekš,bet tik un tā neticu,ka tie visi man vēl ļaunu un ,ka tas viss ir fufels:))))
es domāju,ka visi man vēl tikai labu un tā eso izjūtu un tā sāls ir tikai sagadīšanās un gan jau sen iesūkta putekļsūcējā jo visi tāpat zvqana un grib mani satikt,bet par cik tagad internets un mobilie sakari tad sanāk tā ciemošanās retāk un vispār man pašai gribas izbraukt no mājas pie kāda ciemos jo esmu mājsaimniece un tad es to tulkoju tā:)

primats      Griezies pie specialista, šaja barā tads ir. sorcerer_ 2011-09-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu