Nefunkcionē boileris

Vakardien pārstāja darboties boileris, bez specefektiem, vienkārši vairs nesilda. Pie vadiņiem nedaudz ož pēc vecas rūsas, pirms tam pāris mēnešus tecēja. Bail zvanīt dzīvokļa saimniekam, bet nāksies. Tā skāde tur liela varētu būt un cik ilgā laikā novēŗšama? Jautājums jau abstrakts, bet varbūt kādam ir pieredze?

Egils22 (2010-07-31 10:11)      ja nebuutu pilējis, tad visticamāk teiktu, ka jāmaina sildelements un pie reizes arī anods, kas nav ne pārāk dārgi ne sarežģīti, ja vien var normāli tikt tam visam klāt. Tā kā ir arī pilēšana bijusi, tad pēc pieredzes zinu, ka 99% tā ir boilera pārrūsēšana kaut kur iekšpusē, visticamāk pa metinājuma šuvi un tur jau vairs neko citu nav jēgas darīt, kā vien likt jaunu boileri. kaut gan... vienreiz saskāros ar boileri, kam ūdens tecēja tieši pa sildelementa kontaktu ārā, par cik boileris bija galīgi jauns, tad aizvedu uz veikalu lai samaina pret citu un nečakarējos ar tā labošanu, kaut gan pieļauju domu, ka nomainot sildelementu viss būtu ok.

Egils22 (2010-07-31 10:16)      ā un par cenām... sildelementa maiņai parasti pietiek ar 10 minūtēm, ja boileris ir tukšs, tā, ka tur faktiski tikai santehniķa ceļa izdevumi, a jauns boileris maksā aptuveni tik latus, cik litri ūdens tajā iet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu