Kā var apmainīt "iebūvētās" spuldzītes?

Virs rakstāmgalda pie grāmatu plaukta ir piestiprinātas divas "iebūvējamās" spuldzītes - apmēram tādas, kā iekaramajos griestos, un beidzot abas ir izdegušas. Kā viņas nomaina? Vadi nāk pa grāmatu plaukta apakšu, un tie plastmasas cilindriņi nekustās. Spuldzītes arī nē.

inkypinky      Kājiņas var aizskart,stikliņam nedrīkst ar pliku roku pieķerties,kā arī jāapskatās cik stipras bij ieliktas,jo,ja nemaldos,tur ir transformators uz noteiktu jaudu. Kautgan,ja vienu jānomaina,tad nav starpības 5 vai 10W.Bet veikalā šis jautājums būs aktuāls:))

picolo1964      Ak dievs, meistariem rokas vajag izraut aaraa...
Tas, ka vadi droshi vien nav redzami meebeli lietojot, nenoziimee ka tos var taadaa veidaa pievilkt.
Haltuura no seerijas atrak un prastaak. Man kaut ko shitaadu atvestu, taisiitaajs dabuutu paartaisiit taa, kaa pienaakas....

Luusila      Pie stikliņa parastajā variantā vajadzētu būt tādai kā drātītei visriņķī, kam gali atlocīti uz leju. Saspied tos galus kopā, un spuldzīte ar visu cokoliņu (tāds mazs porcelāna murķītis, no kura iet tālāk vadiņi) izšļuks no ligzdas ārā. Tad ar vienu roku turi to porcelāna murķīti, bet ar otru roku viegli pagriez spuldzīti (nedaudz), un viņai jāiznāk no tā murķīša ārā. Ar spuldzīti ej uz bodi un prasi, ka tev vajag tieši tādu jaunu. Tas tad nu būtu tas izplatītākais un parastākais variants.

BooS      Skaidrs! Diez vai vareesi nomainiit spuldziiti! Man liekas ka ssie gaismekliissi mainiijaas ar visu gaismas armatuuru! Varu ieteikt nonjemt vienu lampu nost un ar vinju aizbraukt uz Muukusalas 44 laikam. Veikalu Gaismas nams!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu