Tumšas krāsas sienas virtuvē

gribu nokrāsot virtuvē sienas plūmju krāsā (kkas starp tumši sarkano & lillā), vakar biju skatīties toņus un nevaru saprast kā izskatīsies? kādas jums sienas? vai ir kādam arī kkas stipri tumšs? jāpiebilst, ka virtuve ļooti saulaina - rīta saule!

Bekka (2009-09-25 13:13)      Tessai forša virtuve!:) Autorei iesaku to sienu,kas pie durvīm krāsot pāris toņus gaišāku nekā to tumšo sienu, kopā ar spoguļmēbelēm un gaišo grīdu būs skaista krāsu saspēle, tumšo sienu kārtīgā baklāžānu tonī, gaišākajai vairāk violeto toni klāt, izcelsies mēbeles un grīdas, tad vēl jāpadomā par interesantiem gaismas akcentiem. Priekšstats ,ka mazas virtuves tikai gaišas ir jau sen novecojis!:)

Vucis (2009-09-25 15:26)      Tumšas krāsas sienas virtuvē foto Man bija ideja nokrāsot priekšnamā vienu sienu šokolādes brūnā krāsā. Remonta veči ilgi mēģināja mani atrunāt, bet finālā piekrita, ka nav slikti. Taču apkārt viss ir gaišs un sienu pārdala spogulis. Vienīgā nelaime - kaut mazākā švīka uz tās sienas ir redzama, tādēļ regulāri piekrāsoju skrāpējumus.

plikaaKAAJA (2009-09-26 01:10)      lillā, violets un plūmju toņi --veicina saziņu ar zemapziņu, ar beerniem, gan esošiem, gan vēl nedzimušiem, gan veļiem vispār....

mazliet apgrūtina konkrētu lietu aptveršanu.....

filozofu krāsa,
un kultūrvēsturiski izveidojies, ka katoļu baznīcā--sēru krāsa:)

bāli violetie un jēli rozā ļoti jāpārdomā interjerā, tie reizēm nomaacoshi uzvedas, ir pāŗņemosāki par spilgtām krāsām....

Belvedera (2009-09-26 16:03)      Man bija dzīvē tāds periods,kad visu gribēju tumšu. It kā patīk ,bet tikai pie citiem.Virtuvē,pēc manām domām,jābūt gaišiem,mirdzošiem toņiem.Jo man virtuve saistās ar tādu kā miera ostu,mājīgumu,tīrību un kaut ko garšīgu...ar mājas sajūtu.

Maija_Zvaigzne (2009-10-01 15:12)      Man vannasistaba ir melnaas shokolaades kraasaa ar akmens fliizeem - beeshaam un bruunaam. Smuki un maajiigi, bet sienas jaamazgaa, jo uudens pilieni paliek un no zobu pastas arii sprakshkji. Vispaar vieniigais ar ko jaabuut ljoti uzmaniigam - izveeloties toni, lai nav paaraak spilgti.

prusacins (2011-09-19 19:34)      tumša krāsa absorbē sauli un būs karsts... ja būs sarkanas flīzes....tad nu nekarsēs no saules tik ļoti! Sarkana krāsa ir laba izvēle.... virtuvē tā uzlabo apetīti... citā sitabā tā var izsaukt agresivitāti:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu